Saturday, March 5, 2011

Contest TERCIPTA UNTUKKU by MAMA RAYYAN

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Ala la la..Baek dan sopannye..Suami sape la nie??
Huh..salam penuh lagik. So..x reti2 nak jawab salam ker?
x jawab dosa.

Tadi blogwalking kat blog membe2..tetibe nampak contest yg dianjurkan oleh MAMA RAYYAN. Aku tgk lah syarat2 penyertaan. Senang je. So..terdetik disanubari nak join. Ok..nak join aku kene ikut syarat2nye.

* Nie lah rupe banner contest yg MAMA RAYYAN anjurkan *

Gambar yang aku pertaruhkan adalah:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
------ TARA------

Bergurau senda bersama anak2 tersayang *

Nak join?? Klik Sini utk mengetahui SYARAT PENYERTAAN.
Maka dengan ini..aku dengan lafaz Bismillahi Rahmanir Rahim, aku nak tag insan terpilih untuk join sama contest nie. Mereka adalah :

BRO MONDAY
CIK MIMMIE
AZUIN





6 comments:

Mama Rayyan said...

assalamualaikum encik suami.thank join contest mama..nice pic..good luck k..

Encik Suami said...

Mama Rayyan:
Wsalam warahmatullah.
saja join contest nie,hope gambar saya bersama anak2 menjadi pilihan hati incik chenta mama.
Insya-Allah...saya akan selalu bw blog mama.

aTy _faRed~ said...

haha.. bapak ngan anak2 same jer.. comeL..:) tak sangke dah kenaL angah Lame sampai dah anak dua sekarang..:)

BRO_MONDAY said...

bro sichan : as-salam ('',) ai baru baca PM yu kat FB tu ha...adehh~ sempat lagi x nak join ni? ok ai join!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Hari Ini Hari Selasa"

Encik Suami said...

aty-fared:
Haiyo..biar betul.
mana ada angah comel.
yang comel anak2 angah je la.
hope persahabatan kita kekal walau masing2 dah berumahtangga.

Encik Suami said...

Bro Monday:
Dah BW kat blog. komen pun sudah.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com