Wednesday, March 23, 2011

MINGGUAN WANITA

Assalamualaikum Warahmatullah

Sebelum terus membaca..peliss ek jwb salam tue dulu k. Holla kat sume follower n reader blog Encik Suami. Huh..agak lama tak hapdet blog. Bukan kekeringan idea..byk nak buat enri baru sebenarnye..tapi keje byk..melambak2..so..kene utamakan keje dulu kan?

Perasan @ tidak..dalam pasaran..byk buku yg diterbitkan khusus utk wanita. Macam2 ada. Mingguan Wanita, Dara, Saji, entah apa lagi kan? Tue belum masuk kategori katalog lagi. Dengan Avon la, cosway, Cael Deon, Alfio Raldo. Tapi utk kaum adam..yg aku tau cume ini jerk

MASKULIN
MOTOR TRADER

Isteri aku pun setiap bulan dok langgan Mingguan Wanita. So..bila sampai umah..suami dia yang dok baca majalah tue. Salah ker aku baca buku Mingguan Wanita? Aku tgk dlm tue pun byk info. Ada petua, Pengakuan Duda, Fail Mahkamah Syariah, Hiasan Rumah dan macam2 lagi.


Occay..coba perhatikan tajuk2 yg tertera kat muka depan majalah nie.

1) Lelaki Manja Merimaskan?
2) Risiko Jika Air Ketuban Pecah.
3) Cara Mudah Kejutkan Anak Bangun Pagi.
4) Panduan Beli Rumah Utk Pasangan Muda.
* Yang lain sila baca sendiri ye*

Tajuknye pun dah buat aku tak sabar nak membaca. Hope..lepas nie ada pulak majalah Mingguan Lelaki. Entah akan ada ker tidak kan?





10 comments:

YanaMIB said...

mak sy pn beli gak mjlah ni..mmg la info dlm tu byk psl wanita..tp org laki pn patot amek tau pe psl wanita..bley nasihat bini kut² la dia terlupa kn =)

org laki x byk mslh kut so selit je skali info dlm mjlh wanita..hikss =P

mummy_ayu said...

baru leh masuk blog mu..
selama nie susah sgt nak masuk sini...
tak baca la majalah nie...kalu kengkawan beli je tumpang2 jengah...

CT NoArIzAh ArIs said...

Nama saje majalah wanita tapi bagus utk lelaki baca juga.. yelah supaya lelaki juga tahu masalah dalaman kaum wanita ini .

Ya sy mmg selalu lalu situ... knapa kakak kamu tggl atau berniaga di situ?

Encik Suami said...

Yana:

Ko pun elok beli gak rasenye.Soh ujang baca nanti.Tapi for sure,la nie ko takkan nak beli mingguan wanita kan,asik beli majalan pengantin. Almaklumlah.

Encik Suami said...

Mummy Ayu:

Patutlah selama nie tak penah ada komen dari ayu..rupenye tak leh nak masuk blog saya. Ada jugak kwn yg bgtau dia tak leh nak view blog saya..so..sy dh buang widget2 yg tak penting tue.Tue yg ayu boleh masuk blog nie.
Ape salahnye tumpang baca majalah kepunyaan kawan kan? share ilmu tue.

Encik Suami said...

Ct Noarizah:

Yes..2 2 info leh dapat dari situ. Info utk perempuan dan lelaki.

Mama Rayyan said...

mama pon selalu beli mingguan wanita nie..lau mama lupa nk beli Incik chenta akn ingatkn mama tok beli..dia pon minat baca gak..byk info yg berguna tok laki n popuan...:)

QuEeN_AnN81 said...

Majalah untuk lelaki can choose MASKULIN as well byk info ttg lelaki!!! Nice stuff!!!

Encik Suami said...

Mama Rayyan:

Bagusnye Inchik Chenta.

Encik Suami said...

Queen Ann81:

MASKULIN tak beli la.
Beli MASKARA jerk.
Hahaha...

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com