Thursday, March 24, 2011

NANGES

Assalamualaikum..

Aku harap sume follower n reader blog Encik Suami nie sehat2 belaka. Today aku berbaju batik..wane purple lagi. Hari nie jugak hari gaji bagi kakitangan awam macam aku nie. Yahooo.

Ko nak tau..aku baru lepas mengalirkan air mata. YES..aku lelaki. Tapi..hati aku bukan lah sekeras batu lesung. Ko mesti nak tau..awat aku nanges. Aku tgk 1 video nie, aku tak tahan..terus bergenang air mata aku. Naseb baik tak de yg nmpk. Aku perlukan masa korang dlm 10 minit utk tgk video nie. Klu korang sedih..jgn salahkan aku plak ye sbb share video nie. Maybe ade yg dh penah tgk video nie, tapi..klu ada yg belum tgk..peliss..luangkan masa anda. Video nie klu tak salah aku melihatkan ketabahan seorang kakak terhadap adik2nye.


Kesian kan? Bile tgk cemini..maunye aku tak nanges. Sedih beb.

20 comments:

mummy_ayu said...

sama la puprle ngan ayu ari nie..tak leh nak view la video tu sbb kat opis ayu u tube kena block..

CT NoArIzAh ArIs said...

MUMMY.. sy pun x leh tgk kt opis ni xpe mlm kang kt umah sy tgk.

Waa dh gaji ya ...agk2 klau sy beli buah kt gerai abg kamu tu sebut lak nama kamu leh dpt diskaun x... hehehe!!(gurau hr khamis )

YanaMIB said...

ooo hari ni gaji eh?? nak paw ujang aaa..weehuuu~ =P

Encik Suami said...

Ayu:

Lorh..kene block ker?
Takpe..nanti klu ayu balik, coba try test tgk kat umah ek.

Encik Suami said...

Ct Noarizah:

Nanti tgk kat umah tau.JANJI??
Erm..bab diskaun tue tak sure la pulak..sbb bukan kedai saya, kedai abg.Hehehe.

Encik Suami said...

YANA:

Ko nak paw kat ujang apa?
Soh je dia belanja ko makan.
Tapi tempat makan tue..ko yg pilih..jgn bagi dia decide plak.

mizzapple said...

mmg sedih tgk video ni.
xtrucap ngn kata2.

Encik Suami said...

Mizz Apple:

Mmg sedih la. Masa tgk nie..nanges tak? tak perlu malu utk mengaku ok.
Just share penderitaan saudara kita disana jerk.
Sgt beruntung kita menetap di malaysia kan berbanding naseb depa disana?

Muhamad Zaki Zafir said...

pgjrn kpd kita supaya tidak membuang2 makanan kerana ia tak sedap.insaf saya tgk video ni..

Encik Suami said...

Zaki:

Betul tue.Kita kat sini makan mewah.
Sampai ada yg mati kekenyangan. Bukan sebab mati kebuluran.
Tapi..lihatlah kanak2 ittew.Sentap sgt bile tgk video nie.Terlalu hiba.
Abg tak malu utk menitiskan air mata bab2 mcm nie.Sangat kasihan.

fyna said...

alololo...
;(



saya pakai bj batik kaler pink..




p/s : eh...saya letak belog kamo dalam beloglist saya..

Encik Suami said...

Fyna:

Dapat tgk video nie x?
Keje gomen jugak ker?

Anyway...thanks sbb masukkan blog sy dlm bloglist fyna ye.

cBk said...

bang..awat saya kena follow blog abg balik ek..hehe..xpe2..eratkan silaturahim

kay_are said...

nak tengok bro.. tapi internet lak slow.. cane?? huu

Encik Suami said...

CBK:

Lorh..iye ker?
Abg tak sure plak nape kene follow balik blog abg.
xpe lah..maybe dia soh kita eratkan silaturahim antara kita.

Encik Suami said...

Kay_Are:

Tunggu internet berdesup laju nanti,
try tgk video nie ye.

BRO_MONDAY said...

bro sichan : as salam bro..ai x dapat nak tengok video sedih ni kat opis...kena blog...adehhh~ 1 lagi sorry lah tadi chatting YM kat FB tu ngah menaip tetiba blok...koh koh koh macam tu lah ari²...

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry ".:.TERHARU & MENGHARGAI.:."

Encik Suami said...

Bro Monday:

Nanti..klu ada kesempatan utk tgk video tue..try la tgk.Kat umah ker atau tetibe internet kat opis laju.
Ooo..pasal chat tue..xpelah.
Dah komen dah kat entri terbaru tue.

Nabilah Atiqah said...

seyes cdey...huhuhu

Encik Suami said...

Nabilah:

Kan3x..mmg sedey.Insaf tgk video nie.
Minah saleh tue pun menanges tgk budak2 tue.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com