Friday, December 31, 2010

Percutian @ Melaka - Part 1

Assalamualaikum. Besar harapan aku agar korang sume sehat walafiat dan dalam keadaan yang baik. Ekseli aku dah lama nak hapdet blog pasal entri nie. Tapi disebabkan kekangan masa, maka lambat skitlah. Maklumlah..hujung2 tahun nie kan..byk keje nak kene settlekan.Lagipun..entri kali nie melibatkan byk gambar, so..sendiri mau hengat lah. Klu bab2 nak masukkan gambar nie kan makan masa skit. Makan masa??. kalau makan..tentunye kenyangkan. Tapi klu makan masa..kenyang ker?? gerrr.

Kalau dah namanye bercuti kan? Opkos lah seronok. Aku sbg ayah pun seronok. Apatah lagi anak2 aku. Aku seronok..anak2 pun seronok..maka jadilah 2 ronok..hakhakhak. Occay..lokasi kali nie kat A Famosa Waterwold. Kalau ada antara korang yang penah sampai kat tempat nie..mesti kata seronok. Tapi pada yang belum berkesempatan...try lah korang pegi. Bestttt. So..mari dekat, mari rapat, kita saksikan gelagat ahli rombongan Cik Kiah yang penuh dengan pelbagai ragam.




* Ini budak...sampai je dah tak sabar2 nak tukar baju..nak mandi *

* Atok & Nenek melayan cucu *



* Bapak budak yang sorang nie plak..mcm tak penah jumpa air. Maklumlah..kat umah takde yang mcm nie. So..opkos la ada adegan terjun tanpa papan anjal *

* Saje je aku bwk Si Jejaka nie turun kolam.. Biar dia rase. Tapi x lah lama. *

* Huh..yang sorang nie plak..dah mula mandi, tak hengat dunia. Lupa diri sekejap. Diajak makan x mau, minum pun tak mau, nak main air je. Lantak lah kakak..janji kakak seronok. Ayah pun paham..kat umah takde Taman Air cenggini. X pe..lain kali..kita pegi lagi ye.

2 comments:

QuEeN_AnN81 said...

Hai...yune tgk kat pic ni sumer bukan anak yg excited nih..Ni bapaknyer yg lelebih =p

Encik Suami said...

Huh..angah hengatkan sapela tadi.Nasib baik ada mention yune.Nak buat cemane?mana tak ayahnye yg terlebih excited..sbb kat umah takde kolam n gelongsor macam kat sini.Alang2 dah sampai..lupa diri kejap.hehehe.
Apa kata kita buat gathering kat sini..Nak tak???

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com