Thursday, January 6, 2011

Segmen 2011: MEREKA KATA


Assalamualaikum...

Erm..tgh sibuk2 buat keje sambil ngadap komputer..ternampak plak satu iklan. Malas nak cakap banyak..aku nmpk iklan tue kat sini la BEN ASHAARI

Anyway..(wah..nak speaking plak).Jeng3x..tue jerk nak speaking pun.Koswoon, Tocey, Nandrey, Syukran, Arigato.faham tak nie..tue sume membawa maksud TERIMA KASIH 

Aku sendiri tak hengat bila aku mula terpandai berblog nieh. Occay..korang buleh panggil aku angah. Masih dalam proses pembelajaran tentang blog nie. Semoga tahun 2011 nie blog aku semakin hari semakin MERIAH..bukan MERIANG tau. Kawan2 plak semakin bertambah kan..kan..kan??

Pada yang sudi jenguk, jengah, singgah, intai, komen, follow blog aku nie..aku ucapkan terima kasih byk2. Nanti jgn lupa tinggalkan url blog korang ye..nanti senang aku nak jengah blog korang plak.

Assalamualaikum.
* papai *

4 comments:

Lulu caldina said...

Rajinnya join segmen En. Ben..
Good luck yer

misz sheyla said...

join jugak ini segmen..salam kenal

visit :)

Encik Suami said...

Lulu Caldina: Ish..saya jarang join la.Kalau sempat je join. Tue pun klu ada perasan abg ben anjurkan segmen.klu tak..takde lah join.
Anyway..terima kasih sbb sudi singgah n komen kat sini ye.

Encik Suami said...

Misz Sheyla: salam kenal jugak utk awak.Terima kasih sbb sudi singgah n komen kat blog saya.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com