Monday, December 27, 2010

Terima Kasih Aizuddin.

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh

Ohhoi..Korang ada sehat kah? Harap2 uols sehat seadanya. Opss..sebelum terlupa..adakah korang sudah menjawab salam aku tuh..better korang jawab. Kang aku cubit kang. Hahaha..ada yang nak kene cubit ker? Kalau tak nak..jawab salam dulu ye. Tak jawab dosa.

Ada yang terkezut ker masuk blog nie? Tempohari background air terjun dalam hutan. Ada kawan aku tnye.. nape backround tak santek macam dulu ( soalan nie diutarakan oleh yune membe kolej aku dulu). Yune nie mmg mulut puaka. Hahaha..jangan marah ye yune. So..aku pun macam ada terhengen nak tukar background dek soalan pompuan nie. Yelah..yune nie dah la kawan kolej aku & jugak reader blog aku. So..demi ko pompuan, aku usahakan tukar background blog nie. So..yune..what you say about my new background?

Tapikan..aku macam suke lah kat background yang nie. Opskos la suke kan? Blog aku..mestilah aku suke. Ops..sebelum aku terlupa..aku belajar dok tukar2 background nie dari seseorang. Belajar secara online jer. Ala..pengajian jarak jauh gittew. Anyway..I want to say Thanks to aizuddin sbb ajar aku cara2 nak tukar background nie. Waima aku sendiri pun tak penah jumpa ngn aizuddin nie..tapi dia sanggup tolong aku. Macam nielah kita nak kan? Rakan blogger membantu sesama rakan blogger yang lain. Ye tak?


2 comments:

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ terharu ni..xde hal ah bro...sy pun budak baru belajar...

Encik Suami said...

Aizuddin: Terharu sbb din sanggup tolong w/pun kita tak penah jumpa. Untung abg dpt rakan blogger mcm din. Harap sume blogger pun mcm tue..tolong menolong antara kita kan?

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com