Tuesday, January 25, 2011

..:: CONTEST KAMI POSE CUMEY ::..

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.
Segala puji-pujian pada Allah SWT, selawat dan salam keatas nabi junjungan besar, nabi Muhammad SAW.
Syukur Alhamdulillah..,kita masih diberi peluang untuk bersua skali lagi.

Dah jawab salam tue ker belum?Tak jawab dosa.Huhu.Occay..tanak buang masa. Sedang seronok blogwalking..tetibe aku nmpk 1 contest yg dianjurkan oleh AMNI. Bila aku tgk hadiahnye..perghhh..lumayan beb. So..aku nak coba nasib join contest yg AMNI anjurkan. Manalah tau..Hadiah utama tue menjadi milik aku.Harap2..dengan izin Allah, rezeki kali ini berpihak pada aku. Insya-Allah.

Let Check It Out the contest..(eh2..pandai aku speaking ye). Kalau korang berminat nak join..klik sini  CONTEST KAMI POSE CUMEY

* Inilah banner contest yg aku nak join nie *


Oklah..now..turn aku plak nak hantar gmbr penyertaan. Puas aku dok pilih antara koleksi gambar. Akhirnya..aku pilih gmbr yg ini. Tapikan..korang jgn plak gelak terbahak2 tgk gmbr nie ye. Sape gelak..aku babab nanti. Padahal..aku sendiri tgk gmbr nie pun rasa kelakar. Dah bersedia nak tgk gmbr yg aku maksudkan?
JENG..JENG..JENG
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TARA......

* Hik..hik..hik..nie masa cuti jaga anak. Tak tau nak buat apa. Akhirnya..nie lah jadinye. Jadi prebet anak beranak. Nurin yang ajak main. So..aku pun jadi " kanak2 riang " dalam permainan nie. Isteri keje..so, xdpt join the club. Kebetulan, time main prebet2 nie..isteri balik. So..dia sempat snap gmbr nie. *
Isteri < dalam hati..apa dah jadi pd suami dan anak2ku >



Aku join contest nie untuk suka2 je. Ekceli..leh tambah kenalan. Tapi..kalau aku ditakdirkan menang, Syukur Alhamdulillah.

Dikesempatan ini, aku tag membe blog aku yang lain :-
2) Azuin
3) CK






7 comments:

amny.. said...

thnx join.....

btw..pix yg cumey...:D

goodluck yepp..

amni folo sni..

\\(^___^)//

Encik Suami said...

Amny:Welcome.Thanks sbb follow blog nie ya.

BRO_MONDAY said...

bro : samat maju jaya!!! JADIK PREBET ANAK2 YE??? koh koh koh

Encik Suami said...

Thanks.Insya-Allah.
saja je join contest nie.klu menang..Alhamdulillah.
klu nak join main prebet2 skali pun buleh gak.Jom..

Ieqa Swetluv said...

alalalala cumelnya ayah ngan anak ni hehe

Encik Suami said...

Ieqa Swetluv:
Pembetulan..yg cumel anak2 je..ayahnye tidak.
Anyway..thanks sbb sudi singgah n komen blog nie ya.

Mar said...

mmg comel post 2,..

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com