Tuesday, November 23, 2010

Pertemuan Pertama @ KLIA (22 NOV 2010)

Assalamualaikum..hope korang sehat ye?ES kat sini alhamdulillah sehat.Oklah..tak punya banyak masanie. Malam tadi..ES g KLIA sbb ES nak g jumpa kawan yg ES kenal dalam internet.Mula2 kenal melalui blog, pastue baru jejak ke Facebook.

Sahabat ES nie org ganu.Student kat mesir.Kebetulan malam tadi dia nak balik mesir,So..ES amik keputusan utk jumpa dia kat sana sbb dh alang2 dekat ngn umah ES.ES sampai KLIA dlm pukul 8.40.So..ES call tanye kat mana sahabat ES nie berada.So..dah tau kat mana..ES terus jejak mereka.Mesti korang pelik..apesal tetibe ES gune "MEREKA".Utk pengetahuan korang...sahabat yg ES baru kenal nie merupakan sepasang kembar lelaki yang seiras.Mereka ialah IZUDDIN & IZWAN.

So..bile dh jumpa,salam n borak2 kejap.Pastue sahabat ES nie nak kenalkan ES ngn family dia.So..tak jadi masalah.ES g jumpa family dia.Flight sahabat ES nie jam 1.30am.So..sementara sblm berlepas..kami borak n kenal2 la.Selama nie dok kenal dlm internet jerk..tak bersua muka pun.That why..ES buat keputusan jumpa mereka kat KLIA.

Agak terkilan jugak sbb tak dpt snap gmbr bertiga.Maklumlah..mereka sibuk uruskan penerbangan.Sempat jugak ES snap gmbr mereka berdua.Tue last time masa mereka nak check in.Gune enset jer,sbb camera ES rosak akibat NURIN terlepas pegang hari tue.

Time Balik..menggelabah cari kete sbb lupa park kat ne.2 3 kali jugak turun naik lif.Mana taknye..hengat KLIA kecik.Last2..tnye pada org yg jaga kaunter parking.Dia tanye..COIN wane apa?ES tunjuk lah wane BIRU.Nasib baik dia bagitau kete ES kat ne.Akhirnya jumpa gak kete ES.



Nie la nama pesawat yang bakal membawa KEMBAR ke MESIR.





Seiras kan?Tapi ES dapat bezakan yg mana IZUDDIN & IZWAN.



4 comments:

Mrs Udems said...

Apelah ES ni...nasib baik jumpa blk keta tu. Kok tak. Tido kat KLIA je lahhh :)

Encik Suami said...

Mrs Udems:Tue la pasal.Mana tak cuaknye.Klu tido kat KLIA,celah mana plak nak tidonye.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

takpe klia tu banyak orang dan tempat rehat..jangan risau takde sapa perasaan

Encik Suami said...

Brutal Solo:Ye la ko.Masalah nak tido / rehat xde hal.Tapi..selagi tak jumpa kete kesayangan aku tue..mau nanges woo.tue je kenderaan yg aku ade.Nak balik dekat la jugak.Tapi klu jalan kaki..mau pengsan 8x dulu..baru sampai umah.
Kalau tak jumpa gak time tue..call membe jer soh dtg amik.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com