Thursday, April 7, 2011

HOOOREY2X..SAYA MENANG

Assalamualaikum Warahmatullah.

Setelah 2 hari berkursus, hari nie saya kembali ke opis bagi melunaskan tanggungjawab saya sebagai kakitangn awam. Dari malam tadi..saya dh bersedia utk hadapi hari nie sbb confirm atas meja penuh dgn pelbagai dokumen, surat & yang pastinye dokumen pembayaran kontraktor & tuntutan elaun lebih masa pekerja.

Masuk je opis, tgk atas meja..mmg confirm. Penuh giler dgn dokumen. First yg saya lakukan, asingkan dokumen ikut keutamaan dulu & letak setempat. Perkara pertama saya buat adalah log in blogger dulu. Ada 3 komen yg perlu disahkan. Lepas tue..saya g entri sblm nie n reply sume komen yg tak sempat saya baca sehari sblm g kursus.

Tetibe..saya teringat ada satu contest yg saya join telahpun ditutup tarikh penyertaannye. Pemilik blog bgtau yg dia akan umumkan pemenang dlm minggu nie jugak. So..bile saya terjah blog beliau..keputusan dah kuar semalam (06 April 2011). Nmpk tajuk entri beliau Pemenang Contest Tercipta Untukku..tros saya klik.

Syukur Alhamdulillah, Gambar penyertaan saya bersama anak2 dipilih memenangi tempat kedua. Pemenang tempat pertama, mmg saya setuju dia dipilih sebagai pemenang. KLIK SINI untuk melihat gambar yg saya pertaruhkan & juga keputusan penuh senarai pemenang.

23 comments:

man yusoef said...

wa..best2..tahnia!

CT NoArIzAh ArIs said...

Wahhh tahniah dh monang.. tu namo ea rezeki ank!!

p/s: Tlg ajar sy mcm mana nk letak link kita kt kotak komen org mcm yg kamu buat tu... bolehhh ???

YanaMIB said...

congratz! ^_^

BRO_MONDAY said...

bro sichan : tahniah coz menam...('',) ai pun join gak...ni link ai yam dulu
http://bromondayslife.blogspot.com/2011/03/contest-tercipta-untukku-by-mama-rayyan.html

cayalah yu dapat no.2 terbaik...

cBk said...

huhu..tahniah2..mmg hebatt

aleen aiden said...

woah,taniah!!hee

Shazmiey Abdurahman said...

wahh..tahniah la!!nnti bole buat kenduri pasni.hihihi..

Naddia said...

ade bwk balik jajan???

Encik Suami said...

Man Yusoef:

Thanks man.Nie kali pertama abg menang.sblm nie abg ada join contest yg sama mcm nie, abg pertaruhkan gmbr yg sama..tapi takde rezeki utk menang.Tak sangka plak,kali kedua nie menang tpt kedua.
Alhamdulillah.

Encik Suami said...

Ct Noarizah:

Thanks.Mmg rezeki anak.Syukur Alhamdulillah.

Ok..nanti sy terjah blog ct n ajar apa yg ct nak tau tue ye.

Encik Suami said...

Yana:

Thanks sbb wish Tahniah.Syukur Alhamdulillah.

Encik Suami said...

Bro Monday:

Terima Kasih sbb wish tahniah. Ai tau yg yu pun join sama, sbb kan ai tag yu skali masa tue kan?
Asalnye..niat ai saja je utk memeriahkan contest tue..tak sangka plak menang.Syukur Alhamdulillah.

Encik Suami said...

CBK:

Thanks.Takde la hebat mana.Cume luck kali nie berpihak pada abg.Syukur Alhamdulillah.

Encik Suami said...

Aleen:

Terima kasih sbb ucap tahniah pada saya.Syukur Alhamdulillah.

Cik Yana said...

Tahniah menang. Share la hadiah tu dengan cik Yana :P

Lots of LOve,
Cik Yana

Encik Suami said...

Shazmiey:

Waduhh..kene buat kenduri ker?
Apa2 pun..thanks sbb wish tahniah.

Encik Suami said...

Naddia:

Haiyo..sy stay kat hotel.tak done nak beli jajan la.Nasib baik anak2 tak tuntut jajan kat saya.hehe.

Encik Suami said...

Cik Yana:

Thanks sbb wish. Nak share? Hadiahnye pun sy tak dpt lagi.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah2..rezeki anak2 tu =D

pasal template blog tu tempah sebnrnya..nak buat sendiri tak reti..hehe

boleh rujuk sini

http://fairyofmylove.blogspot.com/p/tempahan.html

Encik Suami said...

Iqbal:

Haah.Mmg rezeki anak2 tue.Ayahnye tumpang sekaki je.

Ooo..tempah rupenye.Klu tempah..kire harga cemana ye?

Henry Zackery said...

tahniah bro :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

Henry Zackery said...

gambar memang smart, x update lagi ke T__T

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

Encik Suami said...

Henry Zackery:

Thanks sbb wish.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com