Thursday, January 15, 2015

ENTRI PERTAMA DI TAHUN 2015

Ya Allah..setelah berapa bulan, baru koi nak update blog? alololo..cian blog koi. nak buat cemanakan..kan..kan? sebab tuan blog busy bebenor. korang sebagai reader n follower kene la redha & pasrah menantikan kemunculan koi di arena blogging nie. bhuwekk

hampir terlupa, nak tanya korang sume sehat ker? koi harap korang sehat walafiat hendaknya. amacam dengan tahun baru? mesti sume tanam azam baru kan..kan..kan? azam tahun baru 2015, koi nak update sekerap mungkin entri dlm blog kesayangan koi nie. tapi..tapi..tapi, itu semua berdasarkan ke'free'an masa yang koi ada. Amboi..guna ayat "berdasarkan". skemanye lahai ko nie koi. kang ada plak yang menyampah. haha

ora lain,masuk tahun baru keje x byk. tapi koi x mcm tue. keje x putus2. kata org, mmg x menang tangan la gamaknya. sebab tue lah agak jarang update entri. SUMPAH koi jeles dengan korang yang punya byk masa utk bermanja-manja dengan blog korang. bila la koi ada masa senggang yg banyak macam korang nie. sabau je la.

masa buat entri nie, koi curi masa rehat. waima masa rehat sekalipun, dokumen keje terbentang kat depan mata nie ha. agak mengganggu kosentrasi diriku utk update status. tapi, koi buat2 x nampak je la. kalau x..mmg tak berupdate la blog koi nie ha.

taip entry, skali tgk jam dh nak abeh waktu rehat. persoalan koi, kenapalah masa nie begitu cemburu pada diriku ini? padahal, koi x buat apa2 pun dgn dia. alah..waktu. janganlah begitu dengan koi. kesian koi tau. erm..nampak gaya mmg dh sampai masa utk undur diri nie. In Shaa Allah, nanti koi update lagi ye.

Assalamualaikum.
Papai.


4 comments:

careno said...

fuhhh... ade lagi tuan blog ni... hahaha... rajin2kan la update... xleh kat ofic... buat kat rumah... lan update blog smbil tgk tv... buat draft dulu...

Encik Suami said...

amboi abam lan.perli kite ek?
kat opis mmg x done la nak update. balik rumah,komitmen utk family & nak uruskan rumahtangga.wpun umah kite takde tangga.biasenye,klu dh sampai umah,letak phone n terus tlg wife buat keje rumah.klu bunyi panggilan masuk,berlari2 anak si anak bagi enset kat ayahnya.

ekjoz buluh said...

Ingatkan sudah berkubur...

Adie Zaff said...

so impressive....teruskn menulis....

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com