Friday, June 3, 2011

RINDU PADA UOLS.

Assalamualaikum kalam pemanis bicara saya hulur buat kalian. semoga sentiasa dalam redha dan rahmat Allah. *senyum*. Alhamdulillah atas segala nikmat, serta tak lupa selawat dan salam ke atas junjungan pemberi syafaat di akhirat kelak, Muhammad SAW. Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad.

Salam penuh kerinduan buat sume follower dan reader blog Encik Suami. Terima kasih banyak2 kerana kalian masih sudi singgah kat sini. Setelah "
merehatkan diri" sementara waktu dari berblogging, kini saya kembali semula. Tapikan..sepanjang tempoh saya "merehatkan diri", saya tetap log in dlm blog nie sambil pantau pergerakan follower dan mesej yg ada dlm kotak shoutbox.

Terharu saya dibuatnye, sbb apa..waima saya tak buat entri baru..still ada pengunjung dan ada jugak yg bertanya pada saya di shoutbox,
kenapa menyepi, tak update blog ker?, mana entri baru?. Saya mohon maaf sgt2. Saya tak bermaksud nak buat kalian tertunggu2 entri terbaru dari saya. Saya sedar diri, siapalah saya..hanya blogger yg biase2 je. Tapikan, saya sempat buat dekorasi dan beberapa perubahan dlm blog nie. So..apa pendapat kalian tentang blog saya skrg? suke tak..suke tak?

Klu ikotkan hati, mmg klu boleh, nak hari2 ada entri baru tau...tapi, sejak kebelakangan nie kan.. siriyes..mmg saya busy. Kadang2..terdetik kat hati saya nie nak tinggalkan tros dunia blogging, maknenya delete je blog Encik Suami nie. Setuju ker?

Sebenarnye..sepanjang tempoh "
merehatkan diri", byk perkara yg berlaku kpd saya yg memerlukan kesabaran yg sgt tinggi. Disebabkan byk perkara, bkn sekarang masanye saya nak citer sume tue, tapi..saya akan citer jugak..maybe next time.

Entri kali nie just saya nak menghengatkan kalian sume bahawa, saya masih setia disini dan bukan saya ketandusan idea ( wah..ayat tak hengat nie) utk buat entri baru. Hope, dengan adanya entri nie, kerinduan uols pada iols terubatlah ye. ( pelisss..jgn nak gedik kat sini boleh tak? ada ker org yg rindu kat ko haaa). So..saya rase cukup setakat nie dulu carutan saya hari nie.

Sesungguhnya..yang baik itu datangnya dari Allah SWT, dan yang buruk itu datangnya dari kelemahan diri saya sendiri. Semoga kita jumpa lagi. Take care. Assalamualaikum. Papai.

36 comments:

IMANSHAH said...

salam

wah lain nye umah uols sekarang..aha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt kembali =)

Encik Suami said...

IMANSHAH:

Wsalam Warahmatullah. Wah..pantasnye.Baru jerk post,dah jadi pengomen pertama.Tahniah untuk anda.Good Job.

Alhamdulillah..masa jumpa template nie, tros bekenan. Apa lagi, bende free kan..so..kita rembat je la.

Encik Suami said...

NUYUI:

Terima Kasih.Nantikan kemunculan entri2 yg seterusnya ye.Insya-Allah.

mummy_ayu said...

hah betul la..tukar cat umah..semalam jengah, lupa nak tegur..apa pun cantiks....

Encik Suami said...

MUMMY AYU:

Merehatkan diri sambil buat dekorasi dlm blog ok jugak. Maknenye..ada byk masa utk buat sume keje tue.

ye ker cantiks? hooyey..sukenye kite.
Tima kasih tau.

NM02 said...

welcome back ES... tak sabar nak tunggu n3 baru dari yu tau... sepi ruang komen ai sebab kekurangan komen dari yu. hehehehe

BRO_MONDAY said...

angah : waalaikumussalam ('',) terbaik...akhirnya muncul jugak entry terkini dari yu...petam semalam ai datam sini dah, tengok xde entry terbaru...nak chatbox x buleh on9 kat opis, kena block...yu selalu PM ai di FB, ai punye heng PC opis ni..tu yam x minat sangat nak on9 PM kat FB tu ha...x yah lah hantar mesej kat FB maksud ai, yu terus je tulis kat wall ai ok...koh koh koh

p/s : smart lah yu punye template baru ni!!! cool...('',)

Encik Suami said...

BRO MONDAY:

Angah pun tak sabar nak beraksi semula dlm blogging nie tau. Akhirnya, baru ada kesempatan berbuat begitu.

Angah pun kat opis sbnrnye takleh on9 pesbuk, tapi disebabkan kamcing giler ngn second bos..dia bagi on9 gune laptop dia.hehehe.

Tue pun klu time free2 la atau pun angah berada dlm keadaan tekanan..so, nak lepaskan tekanan, on9 pesbuk kejap. Apa org kata..release tension kot.

Thanks atas pujian anda ttg template baru angah nie.

Encik Suami said...

NM02:

Thanks kak. Ye ker tak sabar nak tunggu entri terbaru dari saya? Terharu kite tau akak ckp cemitue.

Ye la sepi kotak komen akak tue, saya tgk meriah jerk. Berdoyon2 org komen. Jeles kite tau.

ejulz said...

macam artis lama muncul kembali laa.. haha

Encik Suami said...

EJULZ:

Wallaweh..jgnlah samakan kite ngn artis. Segan lah kite camnie.
Lalala..

Arfazilah Abka said...

~En.Suami: welkam back blogging! =)

Encik Suami said...

ARFAZILAH:

Thanks you. Sama2lah kita terjah menerjah antara satu sama lain.
Lalalala...

harrazdani said...

saya suka blog en suami.....

Encik Suami said...

HARRAZ:

Terima kasih byk2.
Saya pun suka blog anda juga.

aizamia3 said...

singgah dari blog Bro_Monday.. selalu tengok tapi ni kali pertama jengah.. ;)

CT NoArIzAh ArIs said...

Slow-slow nnt ada masa share citer dgn kitorang okeyyy !!!

Ini Kisah Tia said...

hehe . pertama kali singgan belog enciksuami ;)

Tutorial Buat Header Sendiri

Red Giant said...

Biasa La bro... Aku Pon Bkn Ari2 blog... Kdg2 je... time Ado Masa.. truskan Je... Rugi kalo Stop...

fairus said...

terima kasih kerana merindui aku... wakakaka.. :)

Encik Suami said...

AIZAMIA3:

Terima Kasih byk2 atas kesudian anda singgah dan komen kat blog saya. Insya-Allah..jika ada kelapangan, saya akan singgah n komen di blog anda juga.

Encik Suami said...

CT NOARIZAH:

Orrait. Insya-Allah..jika ada kelapangan masa, saya akan buat entri terkini ye.

Encik Suami said...

TIA:

Kali pertama singgah ker? silakan. jangan malu2 ye.
Terima kasih byk2 sbb sudi singgah kat blog saya nie.

Encik Suami said...

RED GIANT:

Sokong kenyataan anda. Tue la pasal, klu nak stop..mcm rugi plak sbb dah dpt kwn2 baru kan?
Insya-Allah..akan menyusul entri2 lain selepas nie.

Encik Suami said...

FAIRUS:

Welkam. Suke la tue? Hahaha.

aTy _faRed~ said...

yaty pon selalu macam tu... kekadang rase malas sangat nak habdet blog.. tak de idea atau tak de mase..:) tapi.. biler lame sangat tu..rindu lak...:p

Encik Suami said...

ATY:

Opkos la rindu kan? Tapi,klu ada kesempatan, Insya-Allah blog nie takkan sunyi dari entri baru.

aizamia3 said...

kalau tengok pada profile tu sah confirm aizamia3 seorang perempuan.. hikhikhik..

http://aizamia3.blogspot.com/2011/06/adik-dan-botol-susu.html

Encik Suami said...

AIZAMIA:

Yang gmbr kat kete tue,husband la ye?

aizamia3 said...

hahaha... ish mana pulak.. itu gambar ai ler.. gambar lama..

Mie said...

Penampilan yang semakin mantap..

Encik Suami said...

AIZAMIA:

Ok2..setelah bermacam2 hujah yg anda berikan..akhirnya saya percaya anda seorang wanita.
lalalala.

Encik Suami said...

MIE:

Terima kasih. Mantap ker? Biase2 saje.

waN Mohd Salim said...

lama x kunjung blog encik nih . ape khabar encik .. laaaaaaaa dah wajah baru nmpak blog nih

Encik Suami said...

WAN MOHD SALIM:

Apesal lama tak berkunjung? Lain kali singgah selalu ye.

Org disini sihat Alhamdulillah. Haah..hari tue berehat dari blogging kejap..time tue lah buat dekorasi kat blog nie.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com