Wednesday, May 18, 2016

HAI FOLLOWER

Hai gais.selamat pagi.Alhamdulillah,abam dah selamat sampai opis.tangki aka perut abam pun dah dipenuhi oleh roti canai garing banjir kuah sardin + nescafe tarik.perghh..kenyang siot.korang dah mamam ker blm nie?keje,keje jugak ye.tangki jangan lupa isi.kang tangki masuk angin plak.hew..hew.

Abam nak tnye la.sokmonyekan,bila korang sampai opis,apa yang korang buat dulu?kalau abam :-

* On PC
* Bukak pewangi gel jenama GLADE fresh lemon yg ada kat meja abam,abam sorok pewangi nie kat    blkg kalendar.petang nak balik,abam tutup.esok dtg opis bukak balik.lambat la abeh kan?bila buka je pewangi nie,perghhh..haruman dia bes woo.
* Bukak youtube sambil dengar doa dhuha.terapi jiwa dulu awal pagi.anak2 abam pun suka dengar        doa dhuha nie.kirenye diorg hafal sbb kat sekolah mmg baca doa nie.

settle yang bertanda * tue abam start buat keje.ok gais,entri pendek pagi nie.at least adalah gak entri baru kan?dari xde langsung.

3 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak masuk office aje on aircond bilik kakak. On pc, on radio (online biasa kakak suka IKIM fm), buat air, sambil menikmati sarapan (ala kakak milo+oat je pun) sambil tu buka blog. Kunjungbalas teman yg blogwalking. Buat kerja sikit lepas tu solat dhuha. Lepas solat dhuha baru kakak buat kerja-kerja-kerja-kerjaaa.....hihi...

mun said...

disebabkan saya org pertama masuk opis setiap pagi..makanya segala suis dan aircond saya ler yg tekan on.. pastu on pc, terus breakfast..

Mrs Velentine said...

Salam abam MV follow sini..Salam kenal terima kasih sudi drop komen kat blog

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com