Tuesday, May 6, 2014

FACEBOOK TRANSPARENT & WHATSAPP+

Bersiaran kembali kita.mintak mangap bebanyak la ek.tuan punya blog nie asyik bizi memanjang.padahal kerani cabuk je.tapi beban keje dah macam pegawai lak.nie betul2 tak..bukan cobaan.terpkasa aku curi-curi masa nak hapdet blog nie.

semua orang ada enset kan?budak2 sekolah ngn warga emas pun ada enset.kadang-kadang,aku tgk warga emas pun xnak kalah dengan kecanggihan teknologi.xpe la,dh diorg mampu nak beli.apa de hal.janji reti guna.

aku masih setia dengan samsung galaxy N7100 @ Note 2 aku.sapa-sapa yang guna note 2,kite geng.lalala. yang bukan note 2 tue pun geng jugak.kite kan sahabat blogger.aku nie xlah pandai bebenor bab IT nie.tapi, kadang-kadang,bila bosan aku cuba explore n godek-godek enset aku. kire macam try n error la.so,antara yang aku upgrade dalam enset aku :


Facebook Transparent + komen boleh attach gambar.





WhatsApp+ nie best sbb kita boleh tukar2 theme n tukar warna line coversation.


cer cuba korang try test.maklumat dihujung jari anda.search je kat gugel.pasti ketemu.selamat mencuba.

1 comment:

Vee Sandi said...

bila ada gadget smartphone ni klu x xplore , membazir jer beli ... menarik nih .

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com