Friday, May 25, 2012

REZEKI DI PAGI JUMAAT

Assalamualaikum Warahmatullah.

Khaifa Haluka.Ana Bikhair Alhamdulillah.Erm..mcm nak bukak kelas Al-Lughatul Arabiah plak aku nie kan?xde maknenye.Setakat sepatah dua buleh la.Masuk patah yg ketige,ngn aku2 skali patah riuk dibuatnye.Alhamdulillah..rezeki di pagi jumaat.Dpt 2 berite bes pagi nie.Pada korang..jeles mungkin.

1) Semlm aku ada join jwb teka-teka dari blog UJANG. Tak sangka aku peserta pertama yg jwb pastue plk jwpn yg aku bagi tue betul.So..ujang akan letak link blog aku kat dlm blog dia utk tempoh 2 minggu.Lama tue.Anyway..tengkiu ujang.

2) Dari blog UJANG gak..ada beberapa pemenang lain.So..dari situ aku mulekan langkah utk tambah kenalan.Aku follow EKJOZBULUH. Tetibe owner blog komen entry aku.Dia bgtau aku follower dia yg ke 300.Wow..besnye.Dia bgtau nak bg topup RM10 kat aku.So..aku dh emailkn no phone kat email dia.Tapikan..aku x amik topup tue..sebaliknye aku bagi kat mai levly waif.Beak aku nie kan..Encik Suami yang menang..tapi,puan isteri yg dpt hadiah.(Hello..jgn nak gedik kat sini boleh tak..puji dia sendiri bagai.Macam good-good je aku nie).

Insya-Allah..aku akan rajin singgah kat blog UJANG & EKJOZBULUH. Keep in touch okey.

29 comments:

Ekjozbuluh said...

wah, Wa masuk dlm entry!...hehehe thanx...da topupkan levly wife en suami! konfirmkan kalau wife da dpt topup ye! -have a nice day-...

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

wah mmg rezeki....hehehe...apapun tahniah....


@ekjozbuluh
utk bonda nie xde kerk...

Encik Suami said...

EKJOZBULUH

Sy dh tnye wife..confirm,topup tue dh dapat.Terima kasih byk2.

Encik Suami said...

DUNIA KEBAHAGIAANKU

Tengkiu sbb sudi singgah n follow blog yg x seberapa nie.

Ekjozbuluh said...

beressss.....

aizamia3 said...

wah.. tahniah.. ;)

Pok Amai-Amai said...

Heee~ Sy dah msk sini! Wah, mmg murah rezeki tu...

pena rozie said...

Tahniah....

miloais milo said...

salam....

thanks - sudi ke blog iols...
tahniah - menang dan dapat top-up...

ejulz said...

wahhh.. rezeki tu angah. hehe..

Encik Suami said...

AIZAMIA:

Tengkiu..tengkiu.

Encik Suami said...

POK AMAI-AMAI:

Alhamdulillah.Nanti sy singgah singgahsana anda ye.Dont worry.

Encik Suami said...

MILO AIS:

Sedapnye klu dpt pekene milo ais.Nak order 1 lah.Milo kasi lebey.

Okey..setakat nak singgah blog uols..iols tak kesah.kecik punye hal.kite kan kawan.kan..kan..kan?

Encik Suami said...

PENA ROZIE:

Tengkiu..tengkiu.

Encik Suami said...

EJULZ:

Mmg rezeki.Tapikan..klu yu yg topupkn kat ai..lagi ai murah rezeki.Boleh kan?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

murahnye rezeki...

Encik Suami said...

AHMAD FAUZI ARYAAN:

Syukur Alhamdulillah.

izzad bahruddin said...

rezeki2.syukur :)

Encik Suami said...

IZZAD BAHRUDDIN:

Alhamdulillah.Anyway..TQ sbb sudi singgah kat blog nie.

amierahayob said...

mmg rezeki..tahniah..aktif benar berblog..

Encik Suami said...

AMIERAHAYOB:

Alhamdulillah.Mana ada aktif..klu ada masa free je baru update.Tue pun time keje je.Biasenye..time keje mmg busy.Time rehat la klu nak update pun.

man luqman cool boy said...

rezeki anak2 kan abg

Encik Suami said...

MAN LUQMAN COOL BOY:

Yup..maybe rezeki anak2 abg.
By the way..TQ sbb sudi singgah blog abg.Keep in touch ok.

Deq's Qienz said...

awak nk tempah kew??blog awak pon dah cantek dah la..hehee

Encik Suami said...

DEQ'S QIENZ:

Masih ada yg perlu dikemaskan dlm blog nie.That why sy tnye awk bukak tempahan ker kat entry awak?

Deq's Qienz said...

blum la buka, tp kalo awk nk mintaq tlg sy sy bley la tlg watkan..awak nk cmna??

Deq's Qienz said...

dah emel ya :)

C'Jai said...

wah...memang berganda2 la TUAHnye kan..rezeki..rezekiii...

Encik Suami said...

C'JAI :

Alhamdulillah. Syukur pada Yang Maha Esa.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com