Thursday, April 12, 2012

HEPI BESDAY MAI LEVLY WAIF.

Assalamualaikum...

Today 12 April Besday Mai Levly Waif. Tanpa pengetahuan dia..sy tempah kek khas utk dia minggu lepas. Surprise la kononnye kan. So..tadi, sy g amik kek jap n then terus bagi kat dia. Mmg saje nak bagi kat opis dia biar dia makan kek tue ngn kawan2 dia.

Disebabkan waif sy suke makan cheese kek.Sy order cheese kek jugak.Siap ada love dlm kek tue.

Untuk Isteri Abg Yang Tersayang :-

1) Selamat Hari Lahir. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik serta rumahtangga kita bahagia hingga ke akhir hayat.Amin.

2) Terima kasih atas segala pengorbanan yang sayang lakukan untuk abg dan anak2.Abg tak mampu nak balas sume pengorbanan sayang.

3) I LOVE YOU so much n YOU ARE THE BEST. Noktah.

20 comments:

ejulz said...

hepy bday jugak buat isteri angah.. smoga pnjg umo n murah rezki..

Encik Suami said...

EJULZ:

Tengkiu.Nnti angah bgtau kat wife yg ejulz wish kat dia ye.

:: Mrs.Eady :: said...

Selamat Harijadi Buat Isteri Kamu yg tersayang.. :)

Miss Nieyna said...

say heepi belated besday to your wife jugak :)

Encik Suami said...

MRS EADY:

Tengkiu Edy.

Encik Suami said...

MISS NIEYNA:

Tengkiu Nieyna.

pena rozie said...

Eppy Birthday & amin.....

Encik Suami said...

PENA ROZIE:
Tengkiu.

Ekjozbuluh said...

anda follower ke 300 ekjozbuluh! tahniah! pm no phone ntk di topup rm10...kah3...1 no je tau! pm @ ekjozbuluh@gmail.com....(nota kaki : entry putuskan hubungan, bawah entry ade menyatakan hadiah bertuah follower ke 300)

Encik Suami said...

EKJOZBULUH:

Betul ker nie?Klu betul..nti sy emailkan ye butir-butir tersebut.(pergh..ayat skema giler kan).khi..khi..khi.

aizamia3 said...

selamat hari lahir buat ur wife..
moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.. amin..

Pok Amai-Amai said...

Arghhh! Sweetnya!

Encik Suami said...

POK AMAI-AMAI:

Suwet ker?
Biase je la.

Encik Suami said...

AIZAMIA:

Terima kasih atas doa anda pd mai waif.Amin.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh cntik laaa kek siap ade sign LOVE lg..

Selamat hari lahir utk wife en.suami yee..

Encik Suami said...

AHMAD FAUZI ARYAAN:

Saya pun x sangka yg dlm tue ada LOVE.Tue je yg mampu sy lakukan.Nak balas jasa & budi wife..mmg x mampu.

MUMMYIZZ said...

Salam,
hepi belated besday untuk ur wifey,
sweetnyer kek tu siap ader love kat dalam..
kat mana order?

Encik Suami said...

MUMMYIZZ:

Wsalam warahmatullah.
Apa perkembangan abg joe?Pulih dah ker?
Ekseli..kek nie sy order kat area perumahan saya.Saya jumpe pun dlm blog.Tapi..lupe la plak url blog tue.

Deq's Qienz said...

hapi belated sebeday buat isteri tercinta..smg kalian berkekalan hingga akhir hayat..

Encik Suami said...

DEQ'S QIENZ :

Tengkiu very much.Amin.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com