Thursday, September 19, 2013

ANUGERAH KHAS PENGARAH & PERTANDINGAN STOR TERBAIK JABATAN

Assalamualaikum Warahmatullah

Jawab salam tue dulu ek. kalau dah jawab, Alhamdulillah. Esok,20/09/2013 akan berlangsung majlis anugerah perkhdimatan cemerlang bagi jabatan aku. Macam entry sblm nie..klu nak tau Klik Sini aku ada mention pasal pertandingan stor terbaik bagi jabatan. Disebabkan aku person incharge yg handle stor, secara otomatiknya aku akan bertanding. 09/09/2013 hari tue, panel lawatan seramai 3 orang dah pun datang melawat n tgk segala dokumen berkenaan stor mean ikut pekeliling yg dikeluarkan oleh perbendaharaan malaysia. Alhamdulillah..tiada kuiri n tiada komen yang dikeluarkan.

Bos bagi kepercayaan pada aku utk manage stor jabatan. Dah mmg keje hakiki aku pun. Bos just cakap mcm nie, awak buat la apa yg awak rase bagus utk stor jbtn kita, janji saya nak stor kita dinobatkan sbg juara. Perghh..risau gak aku. Yelah..sbb bos menaruh harapan yg sgt tinggi utk menang. Tapi, sbg anak buah..aku sahut cabaran bos aku. 

Sebelum nie stor aku sgt buruk. Mmg hakikat..sblm aku ada 3 org yg incharge stor jbtn. ada yg dah pencen n ada yg dah bertukar. Maksudnya..stor nie tiada perubahan dlm tempoh melebihi 10 tahun. Bila aku take over stor, aku buat penambahbaikan utk keselesaan aku bekerja. Baiklah..hari tue aku dah janji pd korang nak tunjuk keadaan stor aku kan? kali nie aku tunaikan janji aku.

* Ruang Kerani Cabuk --> Aku la tue. Bilik bos aku pun x macam nie tau.



* Ruang Simpanan Stok Bekalan Pejabat




Nie je yang mampu aku buat utk pertandingan nie. Harap2..stor aku nie menang la. At least..kalau stor aku menang, aku dapat gembirakan hati bos aku n aku dapat kepuasan bekerja. By the way, esok aku akan naik pentas utk terima anugerah khas pengarah disebabkan markah penilaian pretasi tahunan aku melebihi 90%. Kalau stor aku dinobatkan sebagai johan, mean..2x la aku naik pentas. Tetibe nebes plak.

Oklah ye. aku nak sambung buat keje. Korang doakan stor aku menang ye.



10 comments:

careno said...

Perghh... store dah mcm taska... meriah dan ceria.. gud luck bro...

Hidayah said...

cantik giler wallpaper...!

hazlina azmi said...

kemasnya stor...


blogwalking,jemputlah ke blog saya dan bertukar2 link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

cinta03 said...

fuhhh..cantik giler ar.. dah masuk tak mau keluar..huhuhu..
wallpaper tue en.suami buat cam ner ya?

Encik Suami said...

Careno :

Taska pun taska la.Janji kemas.Bhahaha.

Encik Suami said...

Hidayah :

Alhamdulillah.Ketua jabatan bagi kuasa penuh od saya untuk pilih wallpaper sendiri.

Encik Suami said...

Hazlina Azmi :

Terima Kasih.kalau dulu..sebut je stor,org akan bygkan ada barang2 lama utk pelupusan.skrg..tidak lagi.so..sy buat perubahan demi keselesaan utk bekerja.

Encik Suami said...

Tetamu Istimewa :

Waalaikumussalam.Terima kasih sbb sudi singgah.In Shaa Allah..nti sy singgah blog anda.

Encik Suami said...

Cinta03 :

Kalau dh masuk..xmau keluar,cemana plk.sbb keje sampai pkl 5 je.huhu.

Wallpaper tue bukan buat sendiri.Just pilih ikut katalog je.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com