Tuesday, January 22, 2013

SALAM UKHUWAH FILLAH

Assalamualaikum Warahmatullah

Buat tatapan follower yang disayangi. Semoga kalian semua berada dalam keadaan yang baik2 saja. Eh..korang still hengat kat aku ker? Al maklumlah..agak lama aku menyepikan diri. Bukan aku xnak update, byk sgt sebenarnye yang aku nak update, tapi disebabkan kekangan masa dek beban tugas, so aku pilih settlekan tugas terlebih dulu sebelum aku nak ke dunia blogging nie.

Aku sendiri x sure follower aku masih kekal atau dah beralih ke blog lain. Terpulang la..aku x penah paksa pun. Pada yang still follow blog aku n sambil dok tunggu entri baru dari aku, aku ucapkan TERIMA KASIH byk2 kat korang.

YES..aku perasan ada komen baru yg masuk & ada jugak follower yang baru. Sabar k..nti aku akan balas komen n follow balik blog korang. Sekarang nie pun..dashboard blogger nie dh berwajah baru kan? Dah la aku lama x update, skali bukak..habek ko. Pening sekejap. Tapi..xpe, Insya-Allah aku try explore slow2 k.

Rentetan dari entri nie, maka bermulalah kembali aktiviti blogwalking n komen mengomen. Bukan saje banyak blog baru malah blog yang dah wujud bertahun-tahun pun banyak jugak. Cuma aku je yang belum jumpa blog2 tersebut. Kalau aku terjumpa..sah aku akan tinggalkan jejak disana.

Korang jangan segan-segan ek nak komen kat blog aku nie. Kalau korang segan, ai pun turut segan jugak. Kalau nak promote blog yang x seberapa nie kat kawan-kawan korang pun boleh gak. Oklah ye..cukup setakat ini untuk hari nie. Lain kali kita sembang lagi. Assalamualaikum.

29 comments:

sudipVSsenduk said...

Assalamualaikum..
Tq sudi follow bolg akak yg entahapehapentah

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi follow blog saya ..

Encik Suami said...

SUDIP VS SENDUK:

Wsalam Warahmatullah.

small matter je kak.By the way..tq sbb sudi follow blog sy jugak.Keep in touch ok.

Encik Suami said...

AL-LAVENDARI

Sama2.Tq jugak2 sbb sudi follow balik blog sy.

Nad MamaZN said...

Lama menyepi. Kini kembali
Hehe

Alhamdulillah saya n famili sehat
Pasal indoor playground tu, lokasinya kat the mines

eB said...

wslm warahmatullah :)

whitecappuccino said...

salam ukhwah..tq sudi follow blog akak yg x seberapa..

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow sini

Encik Suami said...
This comment has been removed by the author.
Encik Suami said...

NAD MAMAZN:

Haah.Mmmg lama menyepi.Busy ngn tugas le.So..skrg kembali aktif.Insya-Allah.

Encik Suami said...

EB:

Terima kasih sbb sudi singgah n follow blog sy.

Encik Suami said...

WHITE CAPPUCCINO:

Salam ukhuwah kembali.Terima kasih juga sbb sudi follow kembali blog sy.

Encik Suami said...

KAMSIAH :

Terima kasih sbb sudi singgah n follow blog sy.

Ratu Hatiku said...

hehehe... Wa'alaikummussalam......

Encik Suami said...

RATU HATIKU :

Hehe.Suke plak dia ye.

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

salam ziarah n follow =)

Chegu Anuar said...

Salam Kenal Tuan.. Moga2 perhubungan silaturrahim kekal selamanya.. InsyaAllah bro.

Anak Pak Muin said...

i follow!

Etuza Ezawarna said...

asalamualaikum..selamat follow blog ustaz, banyak kali klik tapi erro..line tak ok lah tu..salam kenal...

EH - Ekslamasi Holistik said...

Follower #382.
Simple but nice ur blog...

Etuza Ezawarna said...

salam ukuhuwa..nak link kalau diterima..blog ni bagus.

Encik Suami said...

EMAA HASNAH :

Terima kasih sbb sudi zirah n follow blog nie.Nanti sy buat kunjungan balas ye.

Encik Suami said...

CHEGU ANUAR :

Terima kasih sbb sudi singgah n follow.Moga perhubungan nie silaturahim ini kekal.Insya-Allah.

Encik Suami said...

ANAK PAK MUIN:

Terima kasih byk2.

Encik Suami said...

ETUZA EZAWARNA :

Wsalam warahmatullah.eh..jgn la panggil ustaz sbb sy bukan ustaz.blog nie biase2 je.nak link apa ye?x paham la.link blog ker?klu link blog..bile bukak blog nie otomatik ada link kat bhgn atas.

Encik Suami said...

EH :

Mmg sy suke yg simple je.mls nak serabutkan blog.Terima kasih sbb sudi singgah n follow.Nanti sy buat kunjungan balas ye.

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum...salam kenal dari bunda...

man said...

wah dah makin lawa..hehehe

Mrs Velentine said...

assalammualaikum....MV dtg jadi follower sini...MV org sabah..

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com