Monday, October 4, 2010

Aktiviti Hujung Minggu- 02/10/10



Sabtu lepas,takde plan apa2.So..encik suami dan puan isteri decide bawak anak2 g bersantai di pantai Bagan Lalang.Woww..dah cantik dah pantai nie sekarang. Maklumlah..Golden Palm Tree dah siap sepenuhnya  & dah beroperasi.So..Pantai Bagan Lalang kini berwajah baru. Ada la gatal2 tangan snap gambar kat sana..Nurin & Muhammad seronok la sangat..dpt main2 kat tepi pantai.





Menahan Pokok Kelapa dari tumbang dgn cara yg bersahaja.


Main Pasir.
Kedai Cenderahati.Nasib baik Nurin tak de request apa2 kat kedai nie.Good Girl.


Tersenyum Muhammad main buai.


Sambil nyanyi lagu Buai Laju-laju.

Mengamuk kepenatan.Akhirnya rebah tertido dipangkuan ayah.




2 comments:

mummy_ayu said...

seronok bawak anak jenjalan kan? tempat pun cantik...sampai tertido dah bujang tu..

Sinchan Nakal said...

sebenarnya gi beraya umah membe wife yg satu pejabat ngn dia.dah kebetulan dekat ngn bagan lalang,tue yang singgah.

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com