Monday, June 21, 2010

Aquaria KLCC-Part 2

Nie sambungan post sblm nie.Mesti korang hengat aku ngade2 kan?bkn apa,Sbb letih la nak menunggu upload gmbr.Waste my time.So..create new post la.


Ermmm..tdo plak anak ayah nie.So..aku menahan lenguh la.Dengan beg yg aku galas lagi.Apa nak dikata..dh time dia nak tdo.Yang penting..Ayah,Ibu dan Kakaknya tetap teruskan misi.




Ikan yg panjang (atas) tue mmg pelik.Pergerakan dia tak macam ikan2 yg lain.






Gambar nie masa sesi pekerja Aquaria bagi makan kat ikan.




Tgk betul2 gmbr nie.Pekerja tue ada atas badan ikan pari yg besar tue.




Wah..Seronoknya..teringin aku nak berada dlm Akuarium nie.Nak buat amal bagi ikan2 tue makan.


Begitu indah..seronok dikelilingi ikan2 yang sangat cantik.






Tgklah tue..staff yg bagi ikan makan tue dok pose utk bagi pengunjung amik gmbr.

Actually..dh nak balik..ada 1 kawasan lapang kat dlm Aquaria nie.Aku pun dok bersila la sbb penat berjalan + pegang Aniq yg sedang tdo + Beg yg aku galas.Tetiba ada pengumuman yg sebentar lagi akan ada pertunjukan oleh 2 org staff Aquaria utk bagi ikan makan.Dia ckp bagi keutamaan pada kanak2.Persetankan.Aku dh duduk..sambil pangku Aniq yg tgh tido.Takde maknenya aku nak bangunkan?Rupanye..tempat yg aku duduk tue adalah Akuarium Utama.So..makin dekat la aku rapat ke hadapan.Tepat pukul 3.00pm.Muncul la 2 org staff Aquaria dgn sut renang mereka.Wah..seronoknya.Penonton pun tepuk tgn.Bila Staff tue start bagi makan,aku tgk kanak2 sekeliling aku sume melopong..termasuklah aku sekali kot.Nurin plak dok blkg aku ngn ibunya sambil tutup telinga.Mmg best sgt.Kalau korang nak pegi tempat nie,pegi hari sabtu sbb jgn lupa pukul 3.00pm setiap minggu ada pertunjukan nie.

5 comments:

@ty_farEd said...

waaaa...beshnyer..!! masuk beraper hengget..?? teringin nk pi ar..dating..huhu

yanisnote said...

Seronoknye. Hari tu pg tak de pulak pertunjukan mcm tu. Kalau tak mesti my daughter pun suka

Sinchan Nakal said...

yanisnote:anyway thanks sbb ziarah blog sy.sy pun tak kenal anda.maybe awak nie kwn kepada aty fared kot?

BRO_MONDAY said...

sampai skam ai x pegi² lagi akuaria KLCC ni...dari tahun lepas lagi ingat nak bawak femili gi sana...adehhh~ insyaAllah ada rezeki lebih nanti nak bawak Scha tengok ikan...('',)

Encik Suami said...

BRO MONDAY:

Pegi lah. Seronok sgt. Mesti scha suke. Insya-Allah..ada rezeki sampai lah tue. Bukan jauh pun kan?

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com