Wednesday, March 24, 2010

Percutian @ Port Dickson-20/3/2010

Jumaat lps..adik ipar dtg umah aku.sbb nak amik mak dia kat umah aku.setelah hampir 2minggu mak mertua aku kat sini.so..mlm sabtu tue tetibe buat plan nak g port dickson esok pagi.mmg saja nak bwk anak buah ngn anak2 sendiri mandi manda.so..bangun pagi sabtu tue wife dh sibuk masak makanan nak bwk ker PD.

Kereta aku plak air-cond rosak..so..perjalanan pegi tak de hal la sbb cuaca tak panas lagi.Aku decide nak mandi kat Teluk Kemang..sampai Teluk Kemang,punya la banyak kenderaan,sah2 org pun ramai,maklumlah cuti sekolah.Pastu tpt parking plak di tutup.So..aku menyelinap masuk ikut tepi hotel n park kereta aku kat tepi hotel.

Aku tgk keadaan pantai hari tue mmg ok.air bersih.tak de sampah langsung.so..seronok la nak mandi manda.Bukan setakat anak buah ngn anak2 je yg seronok,ibu ayah pun seronok sama.

Nie sebahagian gmbr yg dpt dirakamkan.



















Ptg dlm pukul 2 gerak balik.Haiyoo..panas giler sbb air cond kereta aku rosak. Berpeluh memandu sampai ke rumah.Balik umah..mandi,rehat kejap.Pastue 5pm sume kuar g Alamanda.

1 comment:

@ty_farEd said...

rajinnyer bawak family jejalan ek angah...comey anak2 angah....mesti cerdik kan...

Copyright © 2013 Reserved to Encik Suami's Blog's
Design by Azhafizah.Com